Vi kombinerer lokale råvarer med ekspertisen til våre
indisk kokker. indisk mat er kjent for sine rike smaker,
varierte ingredienser og spennende krydder.
Papadum, 2 gratis valg av hjemmelagde karriretter, Naan
Papadums med chutneys, beef vindaloo, lam mango, Goan fish curry,
butter chicken, Garlic naan, plain naan
min. 4 pers.
Papadums med chutneys, Butter chicken, lam tikka masala, goan fish curry, Bombay mix grill, Zinga curry spyd, Railways ribbe, papri chaat, garlic naan, plain naan
min. 8 pers.
Serveres med tomatchutney (SEN),
mango chutney (SEN) og raita (M)
Frityrstekt løk marinert med glutenfritt mel.
Serveres med mynte- og korianderchutney(M)
Grønnsakssamosa, servert med daddelchutney og
mynte- og korianderchutney (M)
Naan laget av hvete, gjær og yoghurt med smør
Naan laget av hvete, gjær og yoghurt med ost og smør
Naan laget av hvete, gjær og yoghurt med hvitløksmør og koriander
Naan laget av hvete, gjær og yoghurt med chiliflakes, hvitløkssmør og koriander.
Naan laget av hvete, gjær og yoghurt med kokos, rosiner, pistasjnøtter og cashewnøtter.
Glutenfri naan av kikertemel med spisskummen og karomfrø
Langtidsstekt storfekjøtt i en krydret saus med tomat, ingefær, hvitløk, spidskommen og kanel.
Lam i en saus av tomat, løk, ingefær, hvitløk og cashewnøtter med fløte, melk og smør.
Lammekjøtt i en kremet saus med løk, ingefær, hvitløk, mandler og fløte, melk og smør
*Laktosefritt alternativ er tilgjengelig.
Lammekjøtt i en saus av mango, kokosmelk, ingefær, hvitløk og cashewnøtter med sesamfrø.
Torskefilet i en krydret kokosnøttcurrysaus med løk, ingefær, hvitløk og cashewnøtter
Stekt kylling tilberedt i en kremet tomatsaus med ingefær, hvitløk,
løk, cashewnøtter, fløte, melk og smør.
Stekt kylling i en saus av mango, kokosmelk, ingefær, hvitløk og cashewnøtter med sesamfrø
Stekt kylling i en saus av tomat, løk, ingefær, hvitløk og cashewnøtter med fløte, melk og smør.
Nordindisk kremet curry med scampi, ingefær, hvitløk, løk og cashewnøtter, med fløte, melk og smør.
Laks marinert med ingefær og hvitløksyoghurt i en tandoori-tomatsaus
med ingefær, hvitløk, løk, melk, smør og fløte.
Marinert, grillet kylling i surrende panne med løk, paprika og Tikka Masala-saus(M-N)
Grillet lammekebab med yoghurt og mynte- og korianderchutney i naan
Pulled pork marinert med indisk krydder og servert som taco.
Frityrstekt panirost i indokinesisk saus med løk og paprika
Kyllinglår i sezuansaus
Marinert svineribbe med daddel, tamarin og indisk kryddersaus
Sizzende scampispyd i kremet saus med ingefær, hvitløk, løk og cashewnøtter,
med fløte, melk og smør.
Kylling marinert med yoghurt, ingefær og tandoorikrydder
Vegetarisk rett fra India med kikerter, poteter, rødløk, sprø papri og dadler,
raita og mynte- og korianderchutney
*Laktosefri og vegansk variant tilgjengelig
Grillede lammekoteletter med mynte- og koriandersaus(M)
Grillet lammekebab(M), Kasoori-kylling(M) og lammekoteletter, med løk, paprika
& Tikka Masala-saus(M-N)
Panir i tomat-, løk-, ingefær-, hvitløks- og cashewnøttsaus med fløte, melk og smør
Panir i spinat-, ingefær- og hvitløkssaus med fløte, melk og smør
Tradisjonell linserett med tomat-, chili-, løk- og hvitløkscurry med fløte, melk og smør
*Laktosefri og VEGAN-variant er tilgjengelig.
Cashewnøtter med safran, brokkoli og stjerneanis i curry med fløte, melk og smør
*Laktosefri og VEGAN-variant tilgjengelig
med rødløk, agurk, tomat, lime og grønn chili
Varm daddelkake med chili, vaniljeis og salt karamellsaus
Cashewnøtt- og dadelmousse med mangosorbet
Lassi er en forfriskende kald drikk av yoghurt og ekstra smak.
Lassi med rosenblad og kardemomme(N-M)
Vi kombinerer lokale råvarer med ekspertisen til våre
indisk kokker. indisk mat er kjent for sine rike smaker,
varierte ingredienser og spennende krydder.
Restauranten vår inviterer til gode sosiale stunder i tillegg til selve smaksopplevelsen.
Ta en titt på resten av restaurantene våre i Taste Tromsø -gruppen.